Ai avut vreodata senzatia ca lucrezi degeaba?

google
google

Asta e senzatia pe care o am eu de fiecare data cand al nostru Goagal mai face cate o schimbare. Si totul binenteles spre binele utilizatorului.

Cum altfel!?
Optimizari peste optimizari, AI si machine learning in noile algoritme, ca mai apoi sa te trezesti ca indiferent cum o dai tot trebuie sa le platesti reclama.Si uite asa goagal prospera iar micul „propretar” dispera.
Apoi mai apar si specialistii in SEO care te anunta cu aplomb ca trebuie sa fii indreptat spre utilizator sa creezi continut de calitate, unic.. etc. Ca mai apoi cand te uiti pe site-urile de specialitate sa vezi cum o descriere de produs numai despre produs nu este. Tot felul de artificii de stil si povesti fara nici o treaba cu ce ar trebui sa vada utilizatorul.
Ca de… asa ne cere Google

Google si seo – Uite auditul… nu e auditul

Seo Audit
Auditul lui peste

Iar minunatii specialisti in SEO, toti incep cu un audit…. Care binenteles costa, si tu frumos trebuie sa realizezi implementarea cu altcineva, ca mariile lor de tomofleci cu pretentii de premii Nobel nu se pricep la programare. Nu se pricep nici sa modifice sa scrie sau sa adapteze ceva.
Dar la ce se pricep daca in 30 de zile imparatul goaGol mai face un update care nu poate fi prevazut, si pentru care nu vei fi pregatit. Se pricep sa ruleze un script sau tool si pe baza lui sa decreteze starea grava a site-ului tau, ca mai apoi sa-ti insire verzi si uscate de la Goagal adunate.

UE, ue iaca M…ue

Data protection officer

N-am gasit alta rima
GDPR, ofiter responsabil de protectia datelor, ai grija sa nu detii mailul bunicii. Caci vei deranja utilizatorul in caz ca nu-si mai aminteste de ce ti-a trimis tie emailul cand a avut si el nevoie de trusoul de botez.

Si uite asa dintr-o parte in alta ne alegem cu toate idioteniile de legi si idei debitate de birocrati deranjati ca li s-a umplut emailul, ala gratis din nori aaa… ma scuzati cloudul lu Goagal, Micro, Happle si alte gogoliciuri tehnice de multe miliarde de dolari

Mai vreti, mai am.. Dar de ajuns pentru astazi . Te astept si data viitoare

Google, de ce m-am saturat de elhttps://blog.cris-mag.ro/wp-content/uploads/2019/04/office-life-1239469-1279x959-1024x768.jpghttps://blog.cris-mag.ro/wp-content/uploads/2019/04/office-life-1239469-1279x959-150x112.jpgAteliereleCrisUncategorizedgoogleAi avut vreodata senzatia ca lucrezi degeaba? google Asta e senzatia pe care o am eu de fiecare data cand al nostru Goagal mai face cate o schimbare. Si totul binenteles spre binele utilizatorului. Cum altfel!?Optimizari peste optimizari, AI si machine learning in noile algoritme, ca mai apoi sa te...Cele mai bune idei sunt cele puse in practica