Bine v-am gasit!

Lumanare Botez personalizata Buburuza
Lumanare pentru botez tema Buburuze

Ne-am jucat din nou cu  primavara, ne-am umplut de viata ce tasneste din toti mugurasii plantutelor, micile gazute ne-au fost inspiratie iar rezultatul a fost o lumanare de botez  plina de culoare avand ca tema buburuzele .

Lumanare botez Buburuza

Lumanarea aceasta de botez are si ea povestea ei de la alesul materialelor, aranjatul si decoratul, pana la pozele din parcurile din Timisoara.

Florile din fetru in culori vii, decoratiunile tricotate manual, nasturasii pe post de pete de buburuza si panglicile imbulinate toate se imbina intr-un mod armonios pentru a va ajuta sa aveti parte de un botez deosebit.

O poveste pe care o vom lasa sa se spuna singura 🙂 …

Mai multe detalii dar si alte produse gasiti pe magazinul nostru online www.cris-mag.ro


Lumanare Botez Buburuzahttps://blog.cris-mag.ro/wp-content/uploads/2015/04/lumanare-botez-detaliu-personalizare-1024x683.jpghttps://blog.cris-mag.ro/wp-content/uploads/2015/04/lumanare-botez-detaliu-personalizare-e1428244574123-100x150.jpgAteliereleCrislumanare botezlumanare botez buburuzalumanari botezlumanare botez personalizata,lumanari botezBine v-am gasit! Ne-am jucat din nou cu  primavara, ne-am umplut de viata ce tasneste din toti mugurasii plantutelor, micile gazute ne-au fost inspiratie iar rezultatul a fost o lumanare de botez  plina de culoare avand ca tema buburuzele . Lumanare botez Buburuza Lumanarea aceasta de botez are si ea povestea ei de...Informatii despre produsele Atelierele Cris